Spotkanie z doktorem Sergiuszem Trzeciakiem, autorem książki „Drzewo kampanii wyborczej, czyli jak wygrać wybory”

Co zrobić by wygrać wybory? Jakie elementy są niezbędne w kampanii? O czym powinien pamiętać kandydat i głosujący?

Zapraszamy na spotkanie z doktorem Sergiuszem Trzeciakiem, autorem książki „Drzewo kampanii wyborczej, czyli jak wygrać wybory”.

Dyskusja pod hasłem „Jak komunikować się z wyborcami” odbędzie się 16 października (czwartek) o godz. 17:00, w sali 1226 na XII piętrze Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie.

Spotkanie poprowadzi profesor Stanisław Mocek rektor Collegium Civitas.

Autorska koncepcja kampanii wyborczej bazuje na odpowiedniej strategii i taktyce. W swojej najnowszej książce dr Sergiusz Trzeciak, opierając się na metaforze drzewa, doradza jak wygrać wybory. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w pracy z partiami i kandydatami „Drzewo kampanii wyborczej” to nie tylko aktualne kompendium wiedzy, ale także przejrzysty przewodnik. Autor przystępnie tłumaczy, w jaki sposób komunikować się z wyborcami, aby uzyskać ich poparcie i głos w wyborach. W publikacji znajdujemy odpowiedzi na pytania jak poprowadzić skuteczną kampanię, przygotować wystąpienie publiczne, stworzyć atrakcyjne materiały wyborcze i w jaki sposób współpracować z mediami i komunikować nasze działania w Internecie.

Książka kierowana jest do kandydatów startujących w wyborach, osób zaangażowanych w kampanię wyborczą, polityków działających na szczeblu krajowym i samorządowym, a także do ekspertów, specjalistów PR, studentów i obserwatorów życia politycznego, którzy chcą zrozumieć mechanizmy, na których opiera się ta działalność.

Więcej informacji o książce i Autorze na stronie: www.trzeciak.pl
Książkę można kupić na stronie GWP: http://www.gwp.pl/13622,drzewo-kampanii-wyborczej-czyli-jak-wygrac-wybory.html